30 Ocak 2008 Çarşamba

ankara halı yıkama ve temizlik şirketi

Ankara halı yıkama ve temizlik hizmetleri

0312 434 0 517

WEB SİTEMİZE GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ








Halılar fabrikaya geldikten sonra cinsine göre ayrılır. Daha sonra toz dolabına atılarak tozu alınır. Bu safhadan sonra halılar özel yıkama alanına alınır. Özel yıkama alanına alınan halılar bol suyla ıslatılır. Deterjanlanarak ön yüzü ve arka yüzü fırçalanır. Tekrar bol suyla durulanıp taraklanarak sıkma işlemine geçilir. Sıkma işlemi tamamlandıktan sonra kapalı alanda kurulama yapılır.

Ev ve işyerlerinde sökülemeyen sentetik halılar yıkamaya geçilmeden önce elektrik süpürgesiyle tozu alınır. Daha sonra halıların cinsine göre fırça seçimi yapılır ve deterjanlanarak fırçalama işlemine geçilir. Vakumla suyu çekilerek istenilen temizlemeye ulaşıncaya kadar işlem devam tekrarlanır.
Koltuk yıkamaya geçilmeden önce yıkanacak bölgenin güvenliği açısından naylonlama yapılarak ahşap zeminlerin suyla irtibatı kesilir. Yıkanacak koltuğun cinsine göre uygun deterjan su karışımı yapılar ve koltuk püskürtme yöntemiyle tamamen ıslatılır. Kir ve lekelerin çözülmesi için bir müddet bekletilir. Daha sonra yüzey fırçalanır ve vakumlama işlemi yapılır. İstenilen temizliğe ulaşıncaya kadar işlem tekrarlanır.
Her türlü el dokuması ( BÜNYAN HALI, LADİK, ISPARTA, HEREKE, YAĞCI BEDİR. YÖRÜK v.b.) ve makine halıları saçakları orijinal olarak birebir tamiratı yapılır.
Eskiyen tahrip olan her türlü el dokuması ve makine halılarının saçakları, uzman elemanlarımızla orjinaline uygun olarak örülür veya takma saçak yapılır.Bu işlemlerin süresi halının cinsine göre 1 hafta ile 1 ay arasında değişir.

Hiç yorum yok:

 
oto kiralama ankara nakliyat ankara nakliyat ankara evden eve nakliyat ankara evden eve nakliyat